Saihate no Kimi e

Saihate no Kimi e este una dintre manga-urile mele preferate scrise de Minami Haruka. Este de asemenea printre primele manga yaoi pe care le-am citit, așa că are un loc special în lista mea. 

Dacă ați mai citit manga scrise de Minami Haruka probabil ați observat că personajele, de la o manga la alta, cam seamănă. Totuși, chiar și așa, manga-urile ei merită citite.

Această manga este puțin diferită față de altele scrise de Minami Haruka. De obicei manga-urile ei sunt pline de momente drăguțe, multă dragoste și desigur multe scene explicite. Aici sunt în continuare prezente scenele explicite, fapt pentru care nu recomand această manga persoanelor minore sau celor care nu agreează astfel de scene, și mai brutală. 

Ryou este un tânăr care, împreună cu fratele său, este crescut de familia Takatou. Ryou devine prieten cu Akihito, moștenitorul familiei Takatou, dar după ce află un secret, în loc de a fi prietenul lui Akihito devine servitorul lui. 

Relația lor nu este nicidecum calmă, ba dimpotrivă, Akihito este un adevărat stăpân care vrea să îi controleze fiecare mișcare a lui Ryou. Sau nu este? În același timp Ryou are parte de sentimente contradictorii. De ce se comportă Akihito așa? Ce vrea de fapt? 

Toate răspunsurile la aceste întrebări le va afla pe parcurs și tot așa le vom afla și noi.

Saihate no Kimi e are șase capitole și un epilog. Puteți citi manga completă aici.  Lectură plăcută!

1 comment :

  1. Oh, imi place mangaka asta. Imi aminteste de una din preferatele mele Riyu Yamakami. Loved the story. Thank you for sharing it. Huglles!

    ReplyDelete