Don't Worry Mama!

written by Narise Konohara
illustrated by Yuki Shimizu
Încă o nuvelă yaoi pe care am citit-o (am terminat-o acum câteva minute and I am proud of myself. Asta plus că am impresia că mi-am revenit)

Hmm... să văd ce pot spune despre nuvela asta.
Mi-a făcut plăcere să o citesc deşi nu m-a încântat atât de mult. Mi-ar fi plăcut ceva mai multă descriere şi nu ştiu de ce, dar le inversam numele personajelor principale. Şi acum cred că îmi ia ceva timp să realizez că Yuichi este de fapt Imakura şi invers. Pur şi simplu mi se pare că numele lor se potrivesc mai bine celuilait (this make any sense?)

Mi-a plăcut mai mult cea de-a doua parte (Present). Relaţia lor a ajuns la un alt nivel şi mi s-a părut mai simpatică decât la început.

Wait, ar trebui să spun şi despre ce este vorba, nu? Imakura este şeful lui Yuichi la o companie farmaceutică. Are o personalitate deloc plăcută şi Yuichi nu îl agreează. Ei merg împreună pe o insulă pustie pentru a căuta o plantă. Din greşeală cei doi sunt lăsaţi pe insulă. Fără mâncare, apă (or so it seemed) şi complet singuri.

Desigur că nu s-au înţeles bine, dar într-un final, situaţia a luat o întorsătură drăguţă (şi de aşteptat). Mi-a plăcut foarte mult când Imakura i-a zis mamei lui 'Don't worry mama!'.

Aşa-- Present este o continuare a ceea ce s-a întâmplat şi, cum am zis mai sus, partea asta mi-a plăcut mai mult.

Mi s-a părut că seamănă puţin cu Caged Slave, mai exact personalitatea ukeului, dar şi asta era oarecum de aşteptat, nu? Anyway, cei doi sunt asemănători, dar nu îmi displace asta. Sunt drăguţi.

Mmm... Cam atât. Aici este linkul de download. Enjoy!

Cred că am rămas doar cu impresia că mi-am revenit...

2 comments :

 1. In sfarsit ai citit-o! :)) Mi-a placut mult, cum e scrisa...descrierea si detaliile care la inceput te cam fac sa dai pagina mai repede. :D
  Cred ca am sa o recitesc, mi-ai amitit de ea.
  Si, sunt sigura ca ti-ai revenit >:D< indiferent despre ce ar fi vorba.

  ReplyDelete
 2. Yup, cam târziu, nu? Până acum nu am reuşit să mă adun ca să citesc. Anyway...

  Neah, încă am un blocaj (cam asta e. pur şi simplu nu îmi prea iese nimic. Nu tu scris, nu tu gfx... I think I just need a break - that's why I started reading *grin*)

  Tnx! Take care! :*:*:*

  ReplyDelete