MIRЯORS

 As you might know, Mirrors are doua parti, prima lansata in anul 2008, iar cea de-a doua anul trecut, in 2010.

Four times, damn it! Este a patra oara cand incep sa scriu asta si este frustrant, ya know? Renunt la orice idee de a spune despre ce este vorba in cele doua parti. I'll stick to my opinion.

First one. Am vazut Mirrors anul trecut (parca) impreuna cu my ex. Mi-a placut de la inceput la sfarsit. Mai ales la sfarsit.  

Second one. Mirrors 2 l-am vazut singura saptamana trecuta. Colega mea de banca il are pe PC si mi l-a dat si mie si da, mi-a placut.

Imi plac ideile ambelor filme si personajele. Mi se pare totul bine conturat si destul de interesant. Dupa ce am vazut primul film, nu imi era la fel sa ma privesc in oglinda. Asta consider eu un film bun. Sfarsitul primului film mi-a placut mai mult, este ceva mai dramatic dupa parerea mea si sux for that guy.

All in all, ambele filme sunt simpatice si ma bucur ca nu sunt legate. I mean, in afara de ideea cu oglinzile nu este nicio legatura intre cele doua. Cat despre persoana din oglinda, tind sa o plac mai mult pe cea din al doilea film. Nu stiu de ce, dar imi pare mai simpatica. (Auzi... simpatica!)

Ma intreb daca va exista si Mirrors 3, desi nu as prea vrea, deoarece atunci as vrea sa il vad si pe ala. (Yeah, I know) Sincer, mi-am pus mainile pe ochi saptamana trecuta... partial.

Si daca ar exista si cea de-a treia parte sunt chiar curioasa sa vad de la ce porneste totul, care va fi ideea and stuffs, cine va fi prins in oglinda si de ce. Cred ca ar fi si urmatorul destul de interesant.

Well, enjoy the movies if you didn't saw them yet.

2 comments :

 1. Mirrors I a fost atat de bun!! A avut pana si un final perfect.
  Mirrors II e oke, finalul e de asteptat, dar merita privit.
  Chiar si eu sunt curioasa cum ar fi Mirrors III.
  Hugs!

  ReplyDelete
 2. Hei! You saw it! Nu ma mira, dar still. *grin* Indeed, Mirrors I a fost cel mai bun. Oare ar reusi aceeasi performanta si cu Mirrors III?...

  *huuuugs*

  ReplyDelete