Thing.

    Hi there!
    Cine mai are probleme cu blogger? De ceva timp nu mai pot sa las comentarii pe bloguri. Este o problema de la blogger sau profilul meu a patit ceva? Este cam enervant. Nici macar pe blogurile mele nu pot sa comentez. Sux. Si se pare ca nu sunt singura cu probleme. So what's the deal? Any ideea? Opinion? Anything?
   Yeah, cam atat. Hugs everyone si poate voi reusi sa scriu pe blog ceva mai... de blog. (ce este "mai de blog"?)


3 comments :

 1. Eu nu am problema asta cu comentariile. Mai demult am avut problema cu google pt ca nu ma loga cu firefox, ci doar cu internet explorer si cum explorar nu imi place mi-am luat chrome. Si problema ca nu imi apareau cei care citesc blogul. Tot asa a durat ceva vreme pana ce s-a rezolvat.
  In caz ca nu ai chef sa astepti si te-au enervat cei de la goagal, poti sa te duci la setari, la design acolo si apoi la html, sa iti salvezi html-ul cu tot ce inseamna blog (postari and stuff) si iti poti deschide cont nou pe blogger, cu alt mail n stuff, unde adaugi html-ul la noul blog si gata. Acelasi blog, mail nou, cine stie, poate se rezolva si problema cu comentariile.
  Stiu, suna a bataie de cap, si nici nu stiu daca am exemplificat bine. Pana la urma e vara, have some fun cata vreme google isi pune bete in roate >:D< wuvs! :*

  ReplyDelete
 2. Mie îmi dă erori în interior, când intru la Statistici/Postări etc etc etc. La setări, and all. Îmi dă eroare şi spune ceva de genul că există o eroare în interior şi că se lucrează la ea, whatsoever. Dacă mai durează mult chestiunea în sine, mă gândesc serios să trec pe wordpress.

  ReplyDelete
 3. @Xaara Novack, merci pentru sugestie, am incercat asa, mi-am facut un nou blog, de pe un nou mail, am importat blogul, dar nu functioneaza. In fine, am hotarat sa il las asa, daca isi revine bine, daca nu, tot bine.

  Wuv ya! :*:*:* >:D<

  @Ramona T., mie nu imi place wordpress, dar am inceput sa il simpatizez. :)) Si mie mi-a mai dat erori de genul asta...

  Hugs! >:D<

  ReplyDelete