Valeria Lukyanova

Poate ati mai auzit de Valeria Lukyanova si probabil ca as avea subiecte mai... altfel de postat pe blog, dar as vrea sa stiu cam ce impresie face Valeria si ma intreb de ce ar vrea cineva sa semene cu o papusa.

Numele de Valeria Lukyanova m-ar cam face sa ma gandesc la o gimnasta sau ceva de genul asta. Totusi, Valeria Lukyanova nu este vreo gimnasta sau alta personalitate care s-a facut cunoscuta prin practicarea de sporturi sau activitati asemanatoare.

La varsta de 21 de ani, Valeria Lukyanova este o papusa Barbie in marime naturala. Din cate am citit, este de origine rusa... sau ucraineana, siturile nu par a fi prea hotarate, si este model.

Desigur, pentru a arata astfel e nevoie de cateva operatii estetice, un machiaj foarte bun si lentile de contact. Parerile sunt impartite, unii spun ca Valeria arata chiar bine, ca este atragatoare, iar altii spun ca este prea perfecta si astfel e plictisitoare.

Well, lasand de-o parte parerile si revenind putin la ideea postului, as intreba, de ce ar vrea cineva sa semene cu o papusa? Really.

Hugs! 

4 comments :

 1. Ah da, bineînţeles că majoritatea au auzit de rusoaica care s-a transformat pe ea însăşi într-o barbie :))

  Personal, e o prostie.
  Îţi distrugi organismul, şi nici nu arată too healthy... But anyways, poate că» vor vrea şi româncele noastre aşa ceva *lol*

  ReplyDelete
 2. Sunt de acord cu tine, Addeh.

  Actually, chiar am vazut ca Bianca Dragusanu (sau sa zic "celebra Bianca Dragusanu"? :)) ) a facut niste fotografii ca si Barbie. Si la cat plastic are pe (in) ea, as zice ca i se potriveste asemanarea cu Barbie. :))

  Hugs!

  ReplyDelete
 3. Mai sunt si persoane de genul, care sunt greu de inteles, motivele lor depasesc normele. Nu cred ca ar trebui luate in serios, e treaba lor, probabil ca isi asuma consecintele care vin odata cu acest stil de viata.
  Insa, ce este natural va fi intotdeauna mai frumos. Nu sa stai zi de zi sa-ti dai jos lentilele de contact sau sa-ti pui picaturi in ochi pt ca nu ti se umezesc cum trebuie, sa saruti niste buze umflate cu silicon si...restul de "pimp my body" stuffs. Cred ca viata inseamna altceva decat asta...

  ReplyDelete
 4. Xaara, I agree. Nici nu prea pricep de ce isi fac unele persoane operatii estetice. As zice ca sunt in regula, dar numai daca chiar e nevoie, daca persoana respectiva are o problema si trebuie neaparat facut ceva. In rest, nu mi se pare in regula.

  Ai dreptate, it really does mean something else. ^^

  Hugs and kisses! >:D< :*:*:*

  ReplyDelete