tumblr

Si mi-am facut un cont pe tumblr. Da, chestia aia aiurea care nu mai prea e asa de aiurea. Am facut tumblr-ul pentru a posta diverse imagini pe vreun site mai de imagini, nu facebook sau altceva.

Am facut tumblr-ul si am cautat un skin care sa imi placa cat de cat. Vazusem odata unul chiar dragut, albastru, cu o asezare in pagina simpatica, in mai multe variante, astfel incat puteam alege cum vreau sa fie asezate imaginile, cum sa fie asezate diversele taburi si chestii din astea.

Si am cautat skinul ala vreo doua zile... Cum nu l-am gasit, am cautat un skin cat mai usor de modificat. Well, asta a fost destul de aiurea. A luat ceva sa gasesc un skin cat de cat usor de modificat, am facut pe acolo ce se putea si ca rezultat, tumblr-ul meu arata infiorator! Nu-mi placea deloc, deloc. Am mai cautat cateva skinuri si am dat de unul dragut, dar era un skin pentru care trebuia sa dau ceva bani ca sa il folosesc. Oh well, am mai cautat ceva skinuri si am descoperit un site dragut de pe care am luat o tema cat de cat simpatica.

Dar asta nu e tot, am mai facut doua tumblr-uri. Uite de ce imi place mie We Heart It! Nu trebuie sa caut un skin care sa imi placa si pot sa fac acele seturi in care sa pun imagini pe o anumita tema. But, well, nici tumblr-ul nu mi se mai pare asa de aiurea. E oarecum simpatic si probabil skinurile alea pe care le-am gasit ma fac sa imi placa ceva mai mult. Basically because I found that skins and they are, well, cute skins.

Un cont este pentru a posta diverse imagini yaoi/shounen-ai and related stuffs, am mai facut si un cont cu ceva chestii simpatice, gen flori si peisaje dragute si un cont cu hotties, pe unde as vrea sa postez, well, hotties.

So...

Psychedelic             yaoi/shounen-ai tumblr;

Cuteness       —       imagini simpatice;

Orgasmik       —       hotties tumblr.

Hugs!

2 comments :

  1. Bun venit pe tumblr *hugs Banuiesc ca la inceput toata lumea e dezorientata. Imi amintesc primele mele zile pe tumblr, cand habar nu aveam ce sa rebloghez pentru ca nu urmaream decat 2 bloguri, ale aceleiasi persoana. Intr-un final, evident, m-am trezit si mi-am dat seama ce se petrecea in jurul meu. Oricum, ma bucur ca te vad si pe acolo ;;)

    ReplyDelete
  2. caraphernelia, tnx. ^^

    Well, skinul e mai nu stiu cum, sa gasesti si chestii. :)) In rest, e destul de okay, m-am cam prins de ce si cum pe acolo. xD

    Tnx and hugs! ^^ >:D<

    ReplyDelete