Cherry na Teacher

Am întârziat puțin cu acest post, trebuia postat sâmbătă, dar cum nu am avut net vreo două zile, uite-l acum. Desigur că după ăsta vine și cel pe ziua de azi, nu încalc eu înțelegerea făcută cu mine însămi.

Cum stau eu așa mult pe tumblr, mai văd câte o manga yaoi care îmi face cu ochiul. În general scan-uri, eventual cu numele și autorul mangăi la tags. Cherry na Teacher e una dintre aceste manga pe care le-am găsit astfel pe tumblr. De obicei trebuie să văd mai mult de doua scan-uri ca să hotărăsc să văd ce e cu ea și mă convinge ori grafica, ori o replică drăguță.

Cherry na Teacher m-a băgat puțin în ceață la primele pagini. Din scans și după titlu, am dedus că este vorba despre o legătură dintre un profesor și elev ca în multe alte manga de gen, dar nu. Aici avem de-a face cu doi profesori, amândoi la fel de simpatici.

Fujishima își dezvăluie iubirea față de Kotani, care la început nu prea știe ce să facă. În luarea unei decizii este ajutat de alcool, dar povestea nu se termină aici. Fujishima își cunoaște bine sentimentele și este hotărât să facă ceea ce trebuie. Cum reacționeză Kotani la toate astea rămâne să descoperiți voi.

Mie mi-a plăcut mult Cherry na Teacher, parcă tot mai mult pe măsura ce lecturam. La o anumită scenă personajele m-au făcut să îmi pun și câteva întrebări, dar enigma a fost soluționată pe parcurs. Am senzația că sunt atâtea de spus despre această manga și nu reușesc. Cred că cel mai bine e să citiți voi.

Că tot am zis de grafica, da, grafica este de zece. Nu am rămas deloc indiferentă la felul în care arată Kotani ud sau la părul atât de simpatic al lui Fujishima. Sigur veți găsi și voi câte ceva care să vă placă în această manga.

Lectură plăcută!

1 comment :

  1. Oke, deci am ce lectura in seara asta <3 so thanks!
    Lots of kisses and hugs! :* :* :* :* :* >:D<
    revin cu pareri dupa ce citesc...

    ReplyDelete