Bloggin' again

Se pare că de fiecare dată când fac o pauză de la blog, atunci când revin dau de tot felul de erori. Am customizat puțin blogul și am descoperit că blogroll-ul nu mai afișează numele gadget-ului, nu pot să adaug mai multe linkuri în același timp widget-ului, ci trebuie adăugat, salvat, adăugat și a trebuit să închid și să redeschid pagina setărilor de câteva ori pentru că apăreau erori atunci când voiam să salvez modificările.

Dacă mai sunt și altele, nu-mi mai amintesc acum. Oricum, customizarea a durat mai mult decât ar fi trebuit. Colac peste pupăză, nici nu sunt așa de mulțumită. Aș fi vrut un design mai simplu, mai apropiat de minimalism, dar nici să renunț la majoritatea widget-urilor nu vreau. Nu cred că e de bine dacă nu pot face ceva care să mă mulțumească. Treat me gently, approach me with a snack. that's actually from tumblr.

A, și nu pot să modific numele paginii „Blog” care de fapt duce la pagina de home a blogului atunci când vizualizați o postare. Măcar am reușit să centrez widget-ul cu pagini, voiam să fac asta de mult. Am adaugat și Links, o pagină unde am trecut câteva din celelalte conturi ale mele și mailul, în cazul în care dorește cineva să ia legătura cu mine pe acolo - not - și am adăugat un widget cu Reviews unde voi pune ultimele cinci reviews de pe blog la fiecare categorie afișată. Momentan sunt trei, dar pe măsură ce voi scrie, vor mai fi adăugate.

Nu știu dacă blogul se vede chiar bine pe toate rezoluțiile. Sper totuși să nu fie probleme, deși m-aș fi simțit mai bine să pot seta lățimea în procente și nu în pixeli. Cred că nici fonturile nu sunt afișate întotdeauna cum trebuie. Dacă peste tot vedeți Comic Sans MS, ceva cu siguranță nu e bine, dar de obicei își revin cu un refresh.

Și acum vine întrebarea, de ce mă mai chinui cu Blogger când sunt alte platforme care funcționează mult mai bine? Cum am mai spus, m-am atașat de blogul ăsta, și un mare plus îl au update-urile pe care le primesc de la blogurile pe care le urmăresc.

Well, enough with that, cât de curând voi încerca să revin cu câteva reviews și postări ceva mai relevante.
Hugs!

2 comments :

 1. Mie imi place cum arata <3 ai facut treaba buna!
  font-urile sunt ok, imi place si rezolutia. blogger mi se pare mai simplu de utilizat, chiar daca nu are atat de multe optiuni precum wordpress...
  eu una am incercat si wordpress dar nu mi-a placut la fel de mult. cand voi avea bani, cred ca voi lua domeniu de la blogger (google adica)
  momentan invat limbajul html si css, sunt de fapt la primele lectii asa ca mai am mult pana sa stiu cu ce se mananca. ^_^ vreau sa invat sa fac templates, asa ca, poate in viitor vei avea un template asa cum iti doresti (daca ai rabdare pana invat) :)))
  hey, I like the tumblr inuendos. I live there now...
  lots of kisses and hagus!

  ReplyDelete
 2. Sankyu, Xaara! :3

  Cred ca bloggger are ceva mai multe optiuni decat wordpress, cel putin la customizare. Pe wordpress trebuie platit. :( Si pana nu are si wordpress un blogroll dinamic ca si pe blogger (cu toate ca asta da erori), nu cred ca m-as muta acolo. Bine, nici cu blogroll-ul ala nu cred ca as fi foarte saritoare. :))

  Am, uneori ma surprind cata rabdare am. :)) Imi incerc si eu norocul cu coding-ul pe tumblr, dar deocamdata este greu, pana ma prind cum functioneaza totul. :))

  Kisses and hugs!!

  ReplyDelete