Unicorn is back!

Well, I wasn't actually away, but things happened.

Cumva reușesc să scriu acest post de pe telefon. Nu mă plâng, bine că pot şi așa după ce pc-ul meu a hotărât, din nou, că nu mai vrea să funcționeze. De data asta problema nu ţine de soft ci chiar de hard drive. Totuşi, faptul că s-a defectat pc-ul și nu am reușit să îl repar pare să fie un lucru bun. Sunt mult mai activă decât dacă aș fi avut pc-ul funcțional. Chiar fac lucruri mai repede și nu stau să-mi contemplez lenea. 
 
În altă ordine de idei, vara asta m-am răsfăţat, m-am plimbat peste tot pe unde am putut din Mureș până în Piatra Neamț şi Deva. Mă bucur mult ca am putut și mi s-a dat ocazia. Din păcate însă, nu am făcut poze, așa că nu am ce să împart mai mult decât cuvinte. Data viitoare poate că voi reuşi să fac şi câteva fotografii.

Nu pot spune că am fost foarte productivă, dar am putut să citesc câte ceva și să mai scriu vreo două povești scurte. Poate cândva le voi transcrie în mediul online. Și ar mai trebui, desigur, să mai scriu. 

Ce ați făcut voi vara asta? Sper că nu ați lăsat căldura să vă ia avântul și v-ați bucurat de timpul liber.

2 comments :

 1. Hei! <3 Ma bucur ca te-ai putut rasfata si ai putut sa vizitezi atatea locuri! Avem o tara cu adevarat frumoasa :o3 doar putin( mai mult) neingrijita!

  Of, stiu cum e sa ai probleme( eu am avut cu internetul si cu pc ul ..si am fost mereu lipsa, acum e mai mult vorba de timp...).

  Eu vara asta...Pe langa bac si facultate, m-am rasfatat ducandu-ma la mare si la munte. Mi-a placut mult <3 Vreau sa vizitez iar marea la anul, dar nu neaparat la noi in tara...Sper sa reusesc! De citit si eu am cititi...Chiar mult as putea spune, dar nu atat de mult pe cat mi-as fi dorit.

  :* Sper sa mai ai timp si posibilitatea de a scrie, chiar si cu problema cu pc-ul.

  Kisses! :*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eh, mai trebuie sa fac rost de net si dupa aceea mai vedem. Dar sper sa reusesc sa postez cat mai mult si des. (m-am plictisit si eu de cate ori am zis asta)

   Ma bucur ca te-ai plimbat si tu. Sper sa reusesti si la anul asa cum iti doresti. Multa bafta la facultate! Sunt sigura ca te vei descurca foarte bine.

   Kisses back! :-*

   Delete