Summer life hacks

Sunt pur și simplu înnebunită după life hacks. Datorită lor am învățat să fac o grămadă de chestii utile, cum să scot pete din materiale și cum să șterg marker-ul permanent de pe plastic. 

M-am gândit să scriu câteva din ele pe blog, poate ajută pe cineva. Și pentru că e deja vară, voi posta câteva life hacks care să vă facă vara mai răcoroasă.

01. Nimănui nu-i place să bea apă caldă din sticla scoasă din frigider acum cincisprezece minute. Pentru ca apa să rămână rece mai mult timp, puneți puțină apă într-o sticlă astfel încât atunci când o puneți culcată pe o parte, pe o suprafață netedă, să nu curgă. Puneți apoi sticla, culcată, in congelator și lăsați apa să înghețe. După ce apa îngheață, scoateți sticla din congelator și umpleți-o cu băutura preferată.

02. Dacă aveți nevoie de o pungă cu gheață care să fie cu adevărat rece, dar care să nu se scurgă instant, udați un burete cu apă, puneți-l într-o pungă de plastic închisă etanș, apoi în congelator. Astfel aveți o pungă cu gheață răcoroasă și uscată.

03. Cuburile de gheață sunt o soluție bună pentru a păstra băuturile alcoolice reci, dar acestea se topesc și băutura se diluează. Udați un șervețel de hârtie cu apă, apoi înfășurați sticla cu el. Pusă în frigider așa, băutura se va răci mult mai repede și nu va mai fi nevoie de cuburile de gheață.

04. Pentru persoanele care preferă totuși cuburile de gheață, faceți cuburi de gheață din băutura pe care vreți să o savurați, astfel băutura nu se va dilua cu apă.

05. Pentru a scoate petele de transpirație din tricoul preferat, frecați suc de lămâie proaspăt stors pe material înainte de a pune la spălat. După spălare petele vor dispărea. (Nu am încercat asta, așa că nu pot garanta pentru rezultat. Încercați pe un tricou mai puțin preferat prima dată.)

No comments :

Post a Comment